AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye saldırmak

Kahve falında anneye saldırmak

Kahve falında anneye saldırmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneye saldırmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Kahve falında anneye saldırmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında hayvanların saldırdığını görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında timsahın saldırdığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında arıların saldırdığını görmek arzularının yerine geleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında aslan saldırmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Kahve falında domuzun saldırdığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğanın birine saldırdığını görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında başkasına köpek saldırdığını görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir