Kahve falında eski yalı görmek

Kahve falında eski yalı görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski yalı gördüyseniz:

  • Size olumlu etkisi olacak ya da olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak konularda girişimlerde bulunabilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında eski yalı görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kafasını toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazda yalı görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında yalı görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yalı görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi yalı görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yalı görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında eski çıktığını görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek mal mülk sahibi olunacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir