Kahve falında beyaz yalı görmek

Kahve falında beyaz yalı görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yalı gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz yalı görmek tekin olmayan işlere girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yalı görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yalı görmek nice noksanlık içinde olduğuna, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yalı görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarihi yalı görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazda yalı görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saç kopardığını görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yumurta görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir