Kahve falında tarihi yalı görmek

Kahve falında tarihi yalı görmek saygınlığa, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, hayır vereceğine, biraz dinleneceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarihi yalı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında tarihi yalı görmek ilerleyemeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında eski yalı görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazda yalı görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yalı görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yalı görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında yalı görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında tarihi eşya görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, geçiminin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında tarihi saat görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir