AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tülbent görmek

Kahve falında eski tülbent görmek

Kahve falında eski tülbent görmek birikmiş parasının olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski tülbent gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Kahve falında eski tülbent görmek günahların af olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi tülbent takmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tülbent bağlamak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tülbent örtmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında tülbent örtmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında yeni tülbent görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate rivayet eder.

Kahve falında ölüden tülbent almak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında oyalı tülbent almak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir