AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden tülbent almak

Kahve falında ölüden tülbent almak

Kahve falında ölüden tülbent almak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, endişelerin son bulacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden tülbent almak gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Kahve falında ölüye tülbent vermek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölüye beyaz tülbent vermek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden tülbent almak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi tülbent takmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tülbent yıkamak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında beyaz tülbent görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil tülbent örtmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz oyalı tülbent görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir