AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyalı tülbent almak

Kahve falında oyalı tülbent almak

Kahve falında oyalı tülbent almak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında oyalı tülbent almak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yeşil oyalı tülbent görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz oyalı tülbent görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Kahve falında oyalı tülbent almak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyalı tülbent görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında tülbent oyası görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne oyası örmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iğne oyalı yazma görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına inanılır.

Kahve falında oyalı çember görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir