AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski traktör görmek

Kahve falında eski traktör görmek

Kahve falında eski traktör görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski traktör gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında eski traktör görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında traktör satın almak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktör tekeri görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktör kullandığını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında traktör çalıştırmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, bereketli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında traktörle yük taşımak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında traktörün altında kalmak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine inanılır.

Kahve falında traktör almak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir