AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski testi görmek

Kahve falında eski testi görmek

Kahve falında eski testi görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında eski testi gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Kahve falında eski testi görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, kazancını çoğaltacağına yorulmaktadır.

Kahve falında testiden su içmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalettir.

Kahve falında testi doldurmak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, düşünmeden adımlar atayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında testi kebabı görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamilelik testi yapmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak testiden su içmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak testi görmek zararını tamamen kapatacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında idrar testi yapmak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir