Kahve falında eski taşındığı evi görmek

Kahve falında eski taşındığı evi görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski taşındığı evi gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski evden taşınmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, istediği makama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok eski bir eve taşınmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında eski büyük eve taşınmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni evden eski eve taşınmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski taşındığı evi görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir