AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski bir eve taşınmak

Kahve falında çok eski bir eve taşınmak

Kahve falında çok eski bir eve taşınmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine inanılır.

Kahve falında çok eski bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında eski eve taşındığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında eski bir eve taşındığını görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski taşındığın evi görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak o işi canlandıracağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski büyük eve taşınmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir eve taşınmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok eski bir eve taşınmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, başarısının yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir