AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilide kalmak

Kahve falında eski sevgilide kalmak

Kahve falında eski sevgilide kalmak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilide kalmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin evinde kalmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde kalmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kaldığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilide kalmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak mesleğine dört elle sarılacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında eski eşinden hamile kalmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir