AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yemek yediğini görmek

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yediğini görmek

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yediğini görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, konfor içinde olacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yediğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yediğini görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye yemek yedirmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye yemek yedirmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle yemek yediğini görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yemek yaptığını görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle çikolata yemek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye yemek vermek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle pasta yemek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir