AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle pasta yemek

Kahve falında eski sevgiliyle pasta yemek

Kahve falında eski sevgiliyle pasta yemek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, karasızlık yaşayacağına, kişinin şansının artacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle pasta yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle pasta yemek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle pasta yemek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hem hayatının kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yemek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yediğini görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yemek yaptığını görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yemek yapmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye yemek vermek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle tatlı yemek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir