AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sohbet etmek

Kahve falında eski sevgiliyle sohbet etmek

Kahve falında eski sevgiliyle sohbet etmek zorlukların baş göstereceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, malından ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlere, yaşam tarzlarına veya felsefelere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle sohbet etmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, anne ve baba duası alınacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sohbet etmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden haber beklemek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kaçtığını görmek idealist kimse olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin oturduğunu görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir