AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak

Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak

Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar durumu daha iyi analiz etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak zamanının boşa gideceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle kahvaltı yapmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle kahvaltı yapmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla kahvaltı yapmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarla kahvaltı yapmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında eşiyle kahvaltı yapmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sabah kahvaltısı yapmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir