AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle kahvaltı yapmak

Kahve falında eşiyle kahvaltı yapmak

Kahve falında eşiyle kahvaltı yapmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle kahvaltı yapmak gördüyseniz:

  • Ortak ilgi alanları paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında eşiyle kahvaltı yapmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında ailece kahvaltı yapmak özel hayatında mutlu olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle kahvaltı yapmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarla kahvaltı yapmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında sabah kahvaltısı yapmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında kahvaltı yapmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla kahvaltı yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında dışarıda kahvaltı yapmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir