AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla kahvaltı yapmak

Kahve falında arkadaşınla kahvaltı yapmak

Kahve falında arkadaşınla kahvaltı yapmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla kahvaltı yapmak gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşla kahvaltı yapmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla kahvaltı yapmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla kahvaltı yapmak ondan şifa göreceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle kahvaltı yapmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kahvaltı yapmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kahvaltı yapmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kahvaltı yapmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ailece kahvaltı yapmak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir