AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Kahve falında sevgilisiyle fotoğraf çekilmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekilmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafının çekildiğini görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip fotoğraf çekilmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğrafının çekildiğini görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla fotoğraf çekilmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir