AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin zor durumda olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin zor durumda olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin zor durumda olduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, her şeyin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin zor durumda olduğunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Kahve falında sevgilinin zor durumda olduğunu görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi zor durumda görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında zor durumda kalmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zor durumda olduğunu görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini zor durumda görmek zorlukların aşılacağına, günahlarından tövbe etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında zor durumda olmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini zor durumda görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir