AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi yaşlanmış görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yaşlanmış görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yaşlanmış görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, rızkının genişleyeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yaşlanmış gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi yaşlanmış görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yaşlanmış görmek atılan adımların boşa çıkacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini yaşlanmış görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini yaşlanmış görmek çok güzel günler görüleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamla sevgili olmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yaşlı görmek fal sahibinin muradına ereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin yaşlandığını görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir