AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini yaşlı görmek

Kahve falında sevgilisini yaşlı görmek

Kahve falında sevgilisini yaşlı görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini yaşlı gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Kahve falında sevgilisini yaşlı görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi yaşlanmış görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yaşlanmış görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamla sevgili olmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini yaşlanmış görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisini yaşlanmış görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin yaşlandığını görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir