AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini yaşlanmış görmek

Kahve falında sevgilisini yaşlanmış görmek

Kahve falında sevgilisini yaşlanmış görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini yaşlanmış gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilisini yaşlanmış görmek doğru olanı seçeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini yaşlı görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yaşlanmış görmek bazı operasyonlar geçireceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı sevgili görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak namaz kılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin yaşlandığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yaşlanmış görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini yaşlanmış görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir