AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi taşımak

Kahve falında eski sevgiliyi taşımak

Kahve falında eski sevgiliyi taşımak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi taşımak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi taşımak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ev taşımak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşya taşımak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi taşımak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi sırtında taşımak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir