AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşya taşımak

Kahve falında eski eşya taşımak

Kahve falında eski eşya taşımak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, isteklerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşya taşımak gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında eski eşya taşımak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşyaları taşımak zamanının boşa gideceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşyalarını taşımak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet eder.

Kahve falında ev eşyasını taşımak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının eşyasını taşımak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev eşya taşımak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işaret eder.

Kahve falında evden eşyaları taşımak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, hayal kırıklığına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir