AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi kendi evinde görmek

Kahve falında eski sevgiliyi kendi evinde görmek

Kahve falında eski sevgiliyi kendi evinde görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kendi evinde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Kahve falında eski sevgilinin evinde görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgili evine gitmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini kendi evinde görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evinde yemek yemek sorunlarını unutacağına, birçok dertle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini eski sevgilinin evinde görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evinde olmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini evinde görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir