AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye asi olmak

Kahve falında anneye asi olmak

Kahve falında anneye asi olmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, mal kaybına uğrayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneye asi olmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında anneye asi olmak iş ve mekan değiştireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlüye asik olmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya asi gelmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baskasina asik olmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya asi olmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asi nehrini görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi yaşlanmış görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi görüp ağlamak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir