AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlüye asik olmak

Kahve falında ünlüye asik olmak

Kahve falında ünlüye asik olmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ünlüye asik olmak gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında ünlüye asik olmak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında baskasina asik olmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babaya asi olmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Kahve falında anneye asi olmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asi nehrini görmek her şeyin ters gideceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya asi gelmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle yolculuk etmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle beraber olmak maddi imkânlarının azalacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir