AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski oturulan evi görmek

Kahve falında eski oturulan evi görmek

Kahve falında eski oturulan evi görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, iyiliğe kavuşacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski oturulan evi gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Kahve falında eski oturulan evi görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi otururken görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında evelik otu görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında eskiden oturulan evi görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ev oturmasına gitmek hastalıkların sona ereceğine, çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini eski bir evde görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işaret eder.

Kahve falında eski evde fare görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir