AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi öpmeye çalışmak

Kahve falında eski sevgiliyi öpmeye çalışmak

Kahve falında eski sevgiliyi öpmeye çalışmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, bol hayır duası alınacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi öpmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi öpmeye çalışmak o masumların bedduasını alacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye ulaşmaya çalışmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, işlerinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde çalışmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski işte çalışmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski patronla çalışmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında eski işinde çalışmak işlerin toparlanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir