AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işte çalışmak

Kahve falında eski işte çalışmak

Kahve falında eski işte çalışmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski işte çalışmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında eski işte çalışmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir işte çalışmak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ek işte çalışmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında iki işte çalışmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir işte çalışmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni işte çalışmak çok daha iyi yerlere geleceğine, çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işte çalışmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işinde çalışmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir