AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi konuşmak

Kahve falında eski sevgiliyi konuşmak

Kahve falında eski sevgiliyi konuşmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok yoğun çalışacağına, sevinileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi konuşmak gördüyseniz:

  • Aynı sonuçları elde etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili hakkında konuşmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuşmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir