AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek dinç kalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini bıçaklamak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgili bıçaklamak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, ticarette zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek hayır duaları alınacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin seni bıçakladığını görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hile ile mal elde etmeye alamet eder.

Kahve falında balık bıçaklamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her gün daha fazla dolacağına yorulur.

Kahve falında birinin elini bıçaklamak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir