AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kötü noktalara geleceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz giymiş gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyazlar içinde görmek ailesini hem gururlandıracağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek takdir edileceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle barışmak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyi görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir