AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle konuştuğunu görmek

Kahve falında annesiyle konuştuğunu görmek

Kahve falında annesiyle konuştuğunu görmek yeni alanlara yöneleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında annesiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annenin konuştuğunu görmek hep dua edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle konuştuğunu görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek hayırlı olayların yaşanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında konuşarak uyanmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi bebeğinin konuştuğunu görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle konuştuğunu görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu görmek statü atlayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir