AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşarak uyanmak

Kahve falında konuşarak uyanmak

Kahve falında konuşarak uyanmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, şen kahkahalar atacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, iş yeri sahibi olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında konuşarak uyanmak gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Kahve falında konuşarak uyanmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uyuyanı uyandırmak çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlamak uyanmak tatsızlıklar çıkacağına, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uyumak ve uyanmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine tabir olunur.

Kahve falında erken uyanmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalet eder.

Kahve falında dua okuyarak uyanmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında başkası tarafından uyandırılmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salavat getirerek uyanmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, şükredeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir