AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye anahtar vermek

Kahve falında eski sevgiliye anahtar vermek

Kahve falında eski sevgiliye anahtar vermek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye anahtar vermek gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye anahtar vermek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski anahtar görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye anahtar vermek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden anahtar almak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, daha çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok hayırlı insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyken eski sevgiliyi görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir