AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye anahtar vermek

Kahve falında sevgiliye anahtar vermek

Kahve falında sevgiliye anahtar vermek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, kazancın düşeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliye anahtar vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Kahve falında eski sevgiliye anahtar vermek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye anahtar vermek çaresiz kalacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden anahtar almak rahatının her zaman yerinde olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kayıp anahtar bulmak bankadaki hesabının kabaracağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Kahve falında yerde anahtar görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında anahtar çoğaltmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işaret eder.

Kahve falında işyeri anahtarı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir