AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşla gezmek

Kahve falında eski arkadaşla gezmek

Kahve falında eski arkadaşla gezmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, bereketli yağmurlara, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, insanlara öncülük edeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla gezmek gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında eski arkadaşla gezmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle gezmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski arabayla gezmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle gezdiğini görmek büyük bir projeye girileceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski evde gezmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle gezmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla gezdiğini görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir