AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arabayla gezmek

Kahve falında eski arabayla gezmek

Kahve falında eski arabayla gezmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında eski arabayla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Kahve falında eski arabayla gezmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lüks arabayla gezmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla arabada gezmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla arabayla gezmek maddi çıkmazların biteceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında arabada gezdiğini görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, belalı insanlara denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba alıp gezmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla gezdiğini görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz arabayla gezmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir