AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi sarılırken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sarılırken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sarılırken görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılırken gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler değişimi tetikliyor.

Kahve falında eski sevgilinin sana sarıldığını görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilini sarılmak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sarıldığını görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak onları okula göndereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir