AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yüküne ortak olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, işlerini büyüteceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi pişman görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin pişmanlığını görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin pişman olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birini öldürüp pişman olmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında pişmanlıktan ağlamak huzur ve mutluluk bulacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında pişman birini görmek kendini bunu başaracağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir