AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmanlıktan ağlamak

Kahve falında pişmanlıktan ağlamak

Kahve falında pişmanlıktan ağlamak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmanlıktan ağlamak gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında pişman olup ağlamak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Kahve falında ağlamak pişman olmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında pişmanlıktan ağlamak alacaklıların kapısını aşındıracağına, rakiplerini yeneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin pişman olduğunu görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında günahtan pişman olmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Kahve falında saç kestirip pişman olmak işindeki verimin artacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, farklı şeyler deneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlendiğine pişman olmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir