AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişman birini görmek

Kahve falında pişman birini görmek

Kahve falında pişman birini görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişman birini gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında eşinin pişman olduğunu görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında çok pişman olmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında birini pişman görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmek pişman olmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin pişman olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenip pişman olmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi pişman görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmek pişman olmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, hayatın tadına varacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir