AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi pişman görmek

Kahve falında eski sevgiliyi pişman görmek

Kahve falında eski sevgiliyi pişman görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi pişman gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin pişmanlığını görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek isteklerinin erteleneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi pişman görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin pişman olduğunu görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın pişman olduğunu görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında evlenip pişman olduğunu görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında günahlarından pişman olmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir