AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık mavi gömlek görmek

Kahve falında açık mavi gömlek görmek

Kahve falında açık mavi gömlek görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında açık mavi gömlek gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında açık mavi gömlek görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek üstün başarılar alacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek yıkamak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gömlek çıkarmak kişisel problemlerini çözeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hakkıyla kazanca yorulur.

Kahve falında mavi gömlek hediye etmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir