Kahve falında eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zahmete düşeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin başkasını sevdiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak çok büyük yenilikler yapacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin hala sevdiğini görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, karın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi sevmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir