AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin bağırdığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin bağırdığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin bağırdığını görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin bağırdığını gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliye bağırmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, önemli kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin bağırdığını görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşe bağırmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, makamının sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiline bağırmak dertleri biteceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yaşlanmış görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle görmek lükse ve konfora kavuşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde yüzük görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir