AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak şansın yüzüne güleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, adının her yerde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar başlamak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir