AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin taşındığını görmek

Kahve falında annesinin taşındığını görmek

Kahve falında annesinin taşındığını görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin taşındığını gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında annenin taşındığını görmek işe ve aşa kavuşacağına, helal rızık yiyeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin taşındığını görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın taşındığını görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evine taşınmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında evini taşınmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir yere taşınmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işarettir.

Kahve falında ayrı eve taşınmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz manzaralı eve taşındığını görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir